Carta

El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 08/08 al 17/08 inclòs. Gracies per la seva visita.

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

17,50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 21€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

20,00€ Dilluns-Divendres (beguda a part)

Primers a escollir

Soupe à l’oignon gratinada amb pa i formatge emmental (feta amb brou de carn)
Tarta tèbia de Confit d’ànec amb nyàmeres i formatge Cantal
Carpaccio de Roastbeef amb mantega de Piment d’Espelette i mostassa antiga (+1.50€)
Taula de formatges francesos amb fruits secs i melmelada casolana de poma i canyella
Tartar de salmò fumat i marinat amb formatge cremós i alvocat

Segons a escollir

Cochon: gratinat de “pulled pork” amb xampinyons I puré de api-rave
Bacallà al forn amb ceba cruixent, hummus de bròquil i pols d'oliva Negra
Fondue de formatge Raclette de llet crua de vaca amb pernil dolç fumat i patates al forn
Canard: gratinat de confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal
Biquette: gratinat de moniato, “Crozet” pasta quadrada de fajol (sense gluten) de les Alps francesos, crema casolana de formatge parmesà, formatge de cabra gratinat i avellanes
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon

Postres casolans a escollir

Pastís fondant de xocolata amb gelat de vainilla i avellanes de Reus
Tarta tatin
Escuma de praliné amb maduixes i galeta lotus
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits

En compliment de la normativa 1169/2011, aquest establiment disposa d’informació d’al-lèregens