Carta para llevar

C/ Santa Anna, 18 – Reus

Servei per recollir al restaurant.

Realitza la teva comanda fent clic al botón de WhatsApp

MENU MIGDIA per emportar “LE BISTROT”

17€ dilluns a divendres – 18€ dissabtes i festiu

Primers a escollir
– Tàrtar de salmó fumat i marinat amb tomàquet
– Taula de formatges Francesos amb melmelada casolana de poma i canyella
– Sopa de meló amb encenalls de pernil i oli d’alfàbrega
– Pastís casolà de peix amb tàrtar de tomàquet, pols d’oliva negra i pesto d’avellanes

Segons a escollir
– Pollastre amb espècies, mel, orellanes i el seu cuscus
– Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
– Poke bowl: fajol en gra, sardina fumada, hummus de tomàquet sec , formatge feta guacamole, pesto d’avellanes i ruca
– Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal
– Saisonnier : gratinat de carbassó, crozets (pasta típica dels Alps francesos sense gluten), crema de formatge Comté i formatge de cabra i pesto d’avellanes

Postres casolans a escollir
– Tarta tatin i salidou
– Pastís de formatge fresc amb xocolata blanca i coulis de fresa

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Platets

Planches – Taules

Gratins

Especial


Desserts – Postres

Vins Francesos