Carta

El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 08/08 al 17/08 inclòs. Gracies per la seva visita.

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

17€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 20€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

Primers a escollir

Taula de formatges francesos amb fruits secs i melmelada casolana de tomàquet i romanì
Crema freda de pèsols amb menta i formatge feta
Tartar de salmò fumat i marinat, guacamole i hummus de pesto d’avellanes
Amanida de bacó, formatge Tomme de Savoie, raïm amb vinagreta de mel i mostassa antiga

Segons a escollir

Secret ibèric, ceba caramel·litzada amb sidra bretona i purée de patata
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal
Filet d’orada al forn amb hummus de tomàquet secs i pols d’oliva negra
Saisonnier: gratinat de “Crozet” (pasta sense gluten de les Alps francesos) amb carbassó, crema de Formatge Comté 30 mesos, formatge de cabra i pesto d’avellanes
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Fondue de formatge Raclette amb melmelada de tomàquet, nous i patates al forn

Postres casolans a escollir

Pastís de formatge amb coulis de maduixes
Escuma de iogurt amb pera caramel·litzada i galeta lotus
Carpaccio de pinya amb caramel de la Bretanya francesa
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits

En compliment de la normativa 1169/2011, aquest establiment disposa d’informació d’al-lèregens