Carta

El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 12/01 al 01/02 inclòs. Gracies per la seva visita.

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

16.50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 19€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

Primers a escollir

Crema de carbassa amb pa d’espècies i pols de castanya
Tàrtar de salmó fumat i marinat amb guacamole
Carpaccio de vedella amb salsa casolana de foie gras, ruca i encenalls de parmesà (+1€)
Taula de formatges Francesos amb melmelada casolana de poma i canyella

Segons a escollir

Melós de vedella amb espècies, prunes i puré de patata
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
L’Auvergnat: gratinat de “Crozet” ( pasta sense gluten de los Alps francesos) amb fondue de porros, crema de formatge Fourme d’ambert, nous I encenalls de pernil cruixent
Biquette : gratinat de moniato amb crema de parmesà, formatge de cabra, mel i avellanes
Fondue de formatge Morbier amb melmelada de tomàquet, nous i patates al forn
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal

Postres casolans a escollir

Tarta tatin amb gelat de vainilla
Tiramisu de galeta caramel·litzada
Crème Brulée amb avellanes de Reus
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits