Carta

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

16.50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa) / 19€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

Primers a escollir

Tàrtar de salmó fumat i marinat amb guacamole
Taula de formatges Francesos amb melmelada casolana de poma i canyella
Hummus de tomàquet amb formatge feta, pesto, pols d’oliva negra i pa de pita
Quiche casolana de pollastre la curri amb formatge emmental

Segons a escollir

Carpaccio de Roast beef amb salsa tártara i patates al forn
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Salmó al forn amb fondue de porros al vi blanc DO Terra Alta i cítrics
Poke bowl: quinoa, sardina fumada, hummus de tomàquet sec , formatge feta guacamole, pesto d’avellanes i ruca
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal
Saisonnier: gratinat de carbassó, crozets (pasta típica dels Alps francesos sense gluten), crema de formatge Comté i formatge de cabra i pesto d’avellanes
Melós de vedella amb prunes, ametlles i puré de patata

Postres casolans a escollir

Tarta tatin amb gelat de vainilla
“îles flotante” merenga amb crema anglesa i ametlles torrades
Crème brûlée amb avellanes
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits