El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 12/01 al 01/02 inclòs. Gracies per la seva visita.
MENU MIGDIA
“LE BISTROT”
16.50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 19€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)
Primers a escollir
Crema de carbassa amb pa d’espècies i pols de castanya
Tàrtar de salmó fumat i marinat amb guacamole
Carpaccio de vedella amb salsa casolana de foie gras, ruca i encenalls de parmesà (+1€)
Taula de formatges Francesos amb melmelada casolana de poma i canyella
Segons a escollir
Melós de vedella amb espècies, prunes i puré de patata
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
L’Auvergnat: gratinat de “Crozet” ( pasta sense gluten de los Alps francesos) amb fondue de porros, crema de formatge Fourme d’ambert, nous I encenalls de pernil cruixent
Biquette : gratinat de moniato amb crema de parmesà, formatge de cabra, mel i avellanes
Fondue de formatge Morbier amb melmelada de tomàquet, nous i patates al forn
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal
Postres casolans a escollir
Tarta tatin amb gelat de vainilla
Tiramisu de galeta caramel·litzada
Crème Brulée amb avellanes de Reus
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat
Plats Vegans
Carta Le Bistrot
Platets
-
Tàrtar de salmó
€13,50amb tocs fumats, xalotes, guacamole i salsa de iogurt i anet
Afegeix a la cistella -
Xampinyons gratinats
€7,00amb formatge Morbier, all I julivert i encenalls de pernil
Afegeix a la cistella -
Carpaccio de Vedella
€13,00amb foie gras i encenalls de parmesà cruixent
Afegeix a la cistella -
Mini pa Bao Breton
€3,50farcit de sardina, verat i tonyina amb pesto d’avellanes (1u.)
Afegeix a la cistella -
Carpaccio de gamba vermella
€15,00amb pebre rosa, daus de mantega salada i vinagreta de llima amb anet
Afegeix a la cistella -
Blinis de salmó fumat
€8,50(fet amb farina de fajol) amb formatge de cabra, guacamole, pesto d’avellanes, ruca i sèsam (2 unitats)
Afegeix a la cistella -
Confit d’ànec
€18,50amb moniato, salsa de taronja i poma rostides
Afegeix a la cistella -
Burrata
€11,00amb carbassa a l’amaretto, pesto, avellanes i pols d’oliva negra
Afegeix a la cistella -
“Soupe à l’oignon”
€6,00sopa de ceba gratinada amb formatge Comté
Afegeix a la cistella
Planches – Taules
-
La Fromagere
€16,50formatges francesos amb fruits secs, chutney i mermelada casolana
Afegeix a la cistella
*1/2 taula 9,00€ -
La Pecheur
€17,50tartar de salmó fumat amb guacamole i sèsam, sardina fumada, tonyina fumada, arengue fumat, bacallà fumat, amanida i patates al forn
Afegeix a la cistella -
La Veggie
€14,50assortiment d’hummus casolans amb crudites i patates al forn
Afegeix a la cistella
Gratins
-
La Tartiflette
€11,50patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Afegeix a la cistella -
Le Canard
€12,50nyamères ( tubèrcul amb gust semblant a la carxofa),puré de patata, confit d’ànec i formatge Cantal
Afegeix a la cistella -
La Biquette
€10,50moniato, formatge de cabra, avellanes y crema de parmesà
Afegeix a la cistella -
L’Auvergnat
€12,00pasta de fajol ( sense gluten) amb porros, crema de formatge Fourme d’ambert ( blau) nous i encenalls de pernil salat
Afegeix a la cistella
Les fondues / Els formatges rostits
-
Camembert
€12,50Formatge Camembert de llet crua rostit al forn amb ceba caramel·litzada, mel, bacó I “torrijas”
Afegeix a la cistella -
Morbier
€14,50Formatge Morbier de llet crua rostit al forn amb bolets, tomaquèts secs, nous i patates al forn
Afegeix a la cistella -
Raclette
€17,50amb maquina: formatge Raclette, pernil dolç, pernil salat i patates (preu per persona)
Afegeix a la cistella -
La Fondue “La clàssica”
€17,50amb maquina: formatge, pa, pernil i ruca
Preu per persona (taula completa)
Afegeix a la cistella
Desserts – Postres
-
Café gourmand
€6,503 mini postres amb café o tallat
Afegeix a la cistella -
Tarta Tatin
€6,00a l’estil de la Bretanya francesa, gelat de vainilla
Afegeix a la cistella -
“Isla Flotante” merengue
€5,00amb crema inglesa i ametlles torrades
Afegeix a la cistella -
Godinette (vi de maduixa casolà)
€3,50(vi de maduixa casolà) per acompanyar el teu postre
Afegeix a la cistella -
Tiramisu de galeta lotus
€6,00 Afegeix a la cistella -
Pastís fondant de xocolata (sense gluten)
€6,00amb gelat de praliné i avellanes
Afegeix a la cistella -
Crème brûlée
€5,50L’autentica Crème brulée francesa amb avellanes de Reus
Afegeix a la cistella -
Pastís de Formatge
€5,50amb coulis de maduixa
Afegeix a la cistella