Carta

El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 08/08 al 17/08 inclòs. Gracies per la seva visita.

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

18,50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 22,50€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

20,00€ Dilluns-Divendres (beguda a part)

Primers a escollir

Sopa freda de tomàquet amb sardina fumada, formatge cremós i oli d’alfàbrega
Carpaccio de gamba vermella amb pebre rosa, daus de mantega salada i vinagreta de llima amb anet (+2,00€)
Taula de formatges francesos amb fruits secs i melmelada casolana de poma i canyella
Tartar de salmó fumat i marinat amb formatge cremós i alvocat

Segons a escollir

Aubergine farçie de vedella gratinada amb formatge Morbier amb pesto d’avellanes i escuma de bacó
Filet de llobaro al forn, sauce beurre blanc amb hummus de tomàquet i pols d’oliva negra
Canard: gratinat de confit d’ànec amb nyàmeres, purée de patata i formatge Cantal
Formatge Camembert rostit al forn amb bacó, mel i patates al forn (+1€)
Saisonnier: gratinat de carbassó, “Crozet” pasta quadrada de fajol (sense gluten) de les Alps francesos, crema casolana de formatge parmesà, formatge de cabra gratinat i pesto d’avellanes
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon

Postres casolans a escollir

Clafoutis de cireres amb crumble de gerds
“Financier” pastís d’ametlla amb encenalls de xocolata i ametlles torrades
Tarta tatin
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Platets

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits

En compliment de la normativa 1169/2011, aquest establiment disposa d’informació d’al-lèregens