El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 08/08 al 17/08 inclòs. Gracies per la seva visita.
MENU MIGDIA
“LE BISTROT”
(del 16 de desembre al 4 de gener)
Primers a escollir
ENTRÉE
Crema de carbassa a l’amaretto amb escuma de burrata i pols d’oliva negra
Taula de formatges francesos amb melmelada de poma i canyella
Xampinyons gratinats amb formatge Morbier I pols de pernil
Quiche de salmó amb espinacs
Amanida amb tonyina fumat, guacamole i pickles de ceba morada i vinagreta de mostassa antiga
Segons a escollir
PLAT PRINCIPAL
Filet de llobarro al forn amb salsa beurre blanc, hummus de bròquil, pols d’oliva negra i ceba cruixent
“Coquillettes ”Pasta típica francesa amb salmó i porros amb crema de formatge parmesà
Morbiflette: gratinat de patata amb xampinyons I formatge Morbier
Galtes de porc confitades amb salsa de sidra de la bretanya, mostassa de Dijon i puré de carbassa
Coin-coin: gratinat de confit d’ànec amb poma rostida , purée de patata i formatge Comté
Postres casolans a escollir
DESSERT
Pastís de xocolata blanca amb coulis de gerds
Pastís de formatge amb coulis de maduixa
Tiramisu de galeta lotus
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat
Plats Vegans
Carta Le Bistrot
Platets
-
Foie Gras mi cuit Casolà
€19,50al vermut Mercadal amb mermelada de poma i canyella casolana, fruits secs i pa d’espècies casolà
Afegeix a la cistella -
Tàrtar de salmó
€14,50amb tocs fumats, xalotes, guacamole i formatge cremós.
Afegeix a la cistella -
Carpaccio de boeuf
€13,50amb mantega de pebre, ruca i cruixent de formatge Comté
Afegeix a la cistella -
Mini pa Bao Breton
€4,00farcit de sardina, verat i tonyina amb pesto d’avellanes (1u.)
Afegeix a la cistella -
Carpaccio de gamba vermella
€15,50amb pebre rosa, daus de mantega salada i vinagreta de llima amb anet
Afegeix a la cistella -
Confit d’ànec
€22,50amb puré de moniato, salsa de taronja i poma rostida
Afegeix a la cistella -
Burrata amb tàrtar de tonyina
€14,50(fumat a casa) guacamole, crema balsàmica i cruixent de formatge parmesà.
Afegeix a la cistella -
Soupe à l’oignon
€7,00sopa de ceba gratinada amb pa i formatge Comté (feta amb brou de carn)
Afegeix a la cistella -
Blinis de formatge brie trufat
€9,50amb encenalls de pernil cruixent, ruca i pesto d’avellanes
Afegeix a la cistella -
Bao Périgourdin
€5,00farcit de confit d’ànec amb poma rostida i formatge emmental (1u)
Afegeix a la cistella -
Carpaccio de magret d’ànec
€13,50amb escuma de foie gras mi cuit casolà al vermut Mercadal amb cruixent de parmesà
Afegeix a la cistella -
Formatge Saint Marcellin rostit al forn
€9,00amb pera, nous, mel i romaní.
Afegeix a la cistella -
Filet de llobarro al forn
€18,50amb salsa beurre blanc, hummus de tomàquet sec, pols d’oliva negra i ceba cruixent.
Afegeix a la cistella -
Amanida L’Océane
€13,50ruca, salmó fumat i marinat , sardina fumada, tomàquet, guacamole i blinis de formatge de cabra fresc
Afegeix a la cistella
Planches – Taules
-
La Fromagere
€17,50formatges francesos amb fruits secs, chutney i mermelada casolana
Afegeix a la cistella
*1/2 taula 9,50€ -
La Pecheur
€18,50tartar de salmó fumat amb guacamole i sèsam, sardina fumada, tonyina fumada, arengue fumat, bacallà fumat, amanida i patates al forn
Afegeix a la cistella -
La Veggie
€14,50assortiment d’hummus casolans amb crudites i patates al forn
Afegeix a la cistella
Gratins
-
La Tartiflette
€12,50patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Afegeix a la cistella -
Coin Coin
€13,50gratinat de confit d’ànec amb poma rostida , purée de patata i formatge Comté.
Afegeix a la cistella -
La Biquette
€12,50Gratinat de moniato, “Crozet” pasta quadrada de fajol (sense gluten) de les Alps Francesos, crema casolana de formatge parmesà, mel, formatge de cabra gratinat i avellanes
Afegeix a la cistella
Les fondues / Els formatges rostits
-
Soumaintrain
€16,50formatge francés de Borgonya rostit al forn amb pera caramel·litzada, pera rostida, pernil i “torrijas” casolanes de ceba caramel·litzades
Afegeix a la cistella -
Camembert
€14,00Formatge Camembert de llet crua rostit al forn amb ceba caramel·litzada, mel, bacó I “torrijas”
Afegeix a la cistella -
Morbier
€15,00Formatge Morbier de llet crua rostit al forn amb bolets, tomaquèts secs, nous i patates al forn
Afegeix a la cistella -
Raclette
€17,50amb maquina: formatge Raclette, pernil dolç, pernil salat i patates (preu per persona)
Afegeix a la cistella -
La Fondue “La clàssica”
€18,50amb maquina: formatge, pa, pernil i ruca
Preu per persona (mínim dues persones)
Afegeix a la cistella
Desserts – Postres
-
Café gourmand
€6,503 mini postres amb café o tallat
Afegeix a la cistella -
Tarta Tatin
€6,50a l’estil de la Bretanya francesa, gelat de vainilla
Afegeix a la cistella -
Godinette (vi de maduixa casolà)
€3,80(vi de maduixa casolà) per acompanyar el teu postre
Afegeix a la cistella -
Tiramisu de galeta lotus
€6,00 Afegeix a la cistella -
Pastís fondant de xocolata (sense gluten)
€6,50amb gelat de praliné i avellanes
Afegeix a la cistella -
Crème brûlée
€5,50L’autentica Crème brulée francesa amb avellanes de Reus
Afegeix a la cistella -
Pastís de Formatge
€6,00amb coulis de maduixa
Afegeix a la cistella -
“Brioche perdue”
€6,50Torrija de brioix amb gelat de vainilla i salidou
Afegeix a la cistella -
Tarte Belle-Hélène
€6,50pera, xocolata, ametlles torrades.
Afegeix a la cistella