Carta

El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 12/01 al 01/02 inclòs. Gracies per la seva visita.

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

17€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 20€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

Primers a escollir

Hummus de tomàquet sec amb formatge feta, pols d’oliva negra i pa de pita
Taula de formatges francesos amb fruits secs i melmelada casolana de poma i canyella
Tartar de salmò fumat i marinat amb guacamole
Carpaccio de carbassó amb melmelada de tomàquet especiada, encenalls de formatge Comté 30 mesos, nous, pesto d’avellanes i ruca

Segons a escollir
Poke bowl: arròs, sardina fumada, hummus de cigrons, tàrtar de tomàquet, ruca i pesto d’avellanes
Carpaccio de roastbeef amb salsa tártara i patates al forn
Provençal : gratinat de verdures de temporada amb crema casolana de formatge parmesà i formatge Morbier
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Fondue de formatge Raclette amb xampinyons, pernil salat i patates al forn
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal

Postres casolans a escollir

Tarta tatin
Pastís de llimona amb merengue
Gelat de vainilla amb maduixes, nata i ametlles torrades
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits

En compliment de la normativa 1169/2011, aquest establiment disposa d’informació d’al-lèregens