Carta

El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 08/08 al 17/08 inclòs. Gracies per la seva visita.

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

(del 16 de desembre al 4 de gener)

Primers a escollir
ENTRÉE
Crema de carbassa a l’amaretto amb escuma de burrata i pols d’oliva negra
Taula de formatges francesos amb melmelada de poma i canyella
Xampinyons gratinats amb formatge Morbier I pols de pernil
Quiche de salmó amb espinacs
Amanida amb tonyina fumat, guacamole i pickles de ceba morada i vinagreta de mostassa antiga

Segons a escollir
PLAT PRINCIPAL
Filet de llobarro al forn amb salsa beurre blanc, hummus de bròquil, pols d’oliva negra i ceba cruixent
“Coquillettes ”Pasta típica francesa amb salmó i porros amb crema de formatge parmesà
Morbiflette: gratinat de patata amb xampinyons I formatge Morbier
Galtes de porc confitades amb salsa de sidra de la bretanya, mostassa de Dijon i puré de carbassa
Coin-coin: gratinat de confit d’ànec amb poma rostida , purée de patata i formatge Comté

Postres casolans a escollir
DESSERT
Pastís de xocolata blanca amb coulis de gerds
Pastís de formatge amb coulis de maduixa
Tiramisu de galeta lotus
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Platets

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits

Aperitius

Cerveses

Refrescs

Begudes calentes

Digestiu

En compliment de la normativa 1169/2011, aquest establiment disposa d’informació d’al-lèregens