Carta

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

16.50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa) / 19€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

Primers a escollir

Tàrtar de salmó fumat i marinat amb tomàquet
Carpaccio de vedella amb parmesà cruixent i salsa de foie gras (sup+2,50€)
Taula de formatges Francesos amb melmelada casolana de poma i canyella
Sopa de meló amb encenalls de pernil i oli d’alfàbrega
Pastís casolà de peix amb tàrtar de tomàquet, pols d’oliva negra i pesto d’avellanes

Segons a escollir

Pollastre amb espècies, mel, orellanes i el seu cuscus
Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Carpaccio de gamba vermella amb pebre rosa, daus de mantega salat i vinagreta de llima i anet (sup + 3,50€)
Poke bowl: fajol en gra, sardina fumada, hummus de tomàquet sec , formatge feta guacamole, pesto d’avellanes i ruca
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal
Saisonnier: gratinat de carbassó, crozets (pasta típica dels Alps francesos sense gluten), crema de formatge Comté i formatge de cabra i pesto d’avellanes

Postres casolans a escollir

Tarta tatin amb gelat de vainilla i salidou
Pastís de formatge fresc amb xocolata blanca i coulis de fresa
Tàrtar de préssec i albercoc amb gelat de iogurt
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits