Carta

MENU MIGDIA
“LE BISTROT”

16.50€ Dilluns-Divendres (beguda inclosa: copa de vi, canya o aigua) / 19€ Dissabtes i Festiu (beguda a part)

Primers a escollir

Crema de moniato, pastanaga, gingebre I bacó
Xampinyons gratinats amb formatge Morbier, all I julivert I encenalls de pernil
Tàrtar de salmó fumat i marinat amb guacamole
Taula de formatges Francesos amb melmelada casolana de poma i canyella
Tarta tèbia de ceba caramel·litzada i formatge Fourme d’Ambert

Segons a escollir

Tartiflette: gratinat de patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
L’Auvergnat: gratinat de pasta de fajol ( sense gluten) amb porros, formatge Fourme d’ambert, nous I encenalls de pernil
Guisat de xai amb cuscús I verdures
Biquette: gratinat de moniato amb crema de parmesà, formatge de cabra, mel i avellanes
Lluç al forn amb purée de carbassa a l’amaretto, pesto d’avellanes i pols d’oliva negra
Fondue de formatge Raclette amb xampinyons, ceba caramel·litzada i patates al forn
Canard: gratinat de Confit d’ànec amb nyàmeres, puré de patata i formatge Cantal

Postres casolans a escollir

Tarta tatin amb gelat de vainilla
Pastís fondant de xocolata amb gelat de praliné
Crème brulée amb avellanes de Reus
Café gourmand: tres mini postres amb café o tallat

Plats Vegans

Carta Le Bistrot

Planches – Taules

Gratins

Les fondues / Els formatges rostits