El restaurant Le Bistrot està tancat per vacances del 08/08 al 17/08 inclòs. Gracies per la seva visita.
MENU MIGDIA
“LE BISTROT”
(del 16 de desembre al 4 de gener)
Carta Le Bistrot
Platets
-

Foie Gras mi cuit Casolà
€19,50al vermut Mercadal amb mermelada de poma i canyella casolana, fruits secs i pa d’espècies casolà
Afegeix a la cistella -

Tàrtar de salmó
€14,50amb tocs fumats, xalotes, guacamole i formatge cremós.
Afegeix a la cistella -

Bao Breton
€5,00farcit de sardina, verat i tonyina amb pesto d’avellanes (1 unitat)
Afegeix a la cistella -

Confit d’ànec
€22,50amb puré de patata, salsa de taronja i poma rostida
Afegeix a la cistella -

Galtes de vedella a l’estil boeuf bourguignon
€21,50estofat amb vi negre de Borgonya
Afegeix a la cistella -

Bao Périgourdin
€6,00farcit de confit d’ànec desmigat amb poma rostida i formatge emmental (1u)
Afegeix a la cistella -

Filet de llobaro al forn
€18,50amb salsa “beurre blanc”, pols d’oliva negra, ceba cruixent i hummus del tomàquet sec
Afegeix a la cistella -

Salade Paysanne
€11,50ruca, torrada de Formatge Saint Marcellin gratinat , bacó, pickles de ceba morada, nous I gelée de Piment d’Espelette
Afegeix a la cistella -

Patates al forn
€7,00amb crema casolana de formatge Raclette i pols de pernil 6,50€
Afegeix a la cistella -

Brioix al forn amb formatge brie trufat gratinat
€12,50pernil I ceba cruixent
Afegeix a la cistella
Carpaccios
-

Carpaccio de boeuf
€13,50amb mantega de pebre, ruca i cruixent de formatge Comté
Afegeix a la cistella -

Carpaccio de Carbassó
€12,50amb melmelada de tomàquet casolana, pols d’oliva negra, encenalls de formatge Comté 24 mesos, pesto d’avellanes i ruca.
Afegeix a la cistella -

Carpaccio de gamba
€15,50amb pebre rosa, daus de mantega salada i vinagreta de llima amb anet
Afegeix a la cistella -

Carpaccio de magret d’ànec
€13,50amb escuma de foie gras mi cuit casolà al vermut Mercadal amb cruixent de parmesà
Afegeix a la cistella
Planches – Taules
-

La Fromagere
€18,50formatges francesos amb fruits secs, chutney i mermelada casolana
Afegeix a la cistella
*1/2 taula 9,50€ -

La Pecheur
€18,50tartar de salmó fumat amb guacamole, sardina fumada, tonyina fumada, arengue fumat, bacallà fumat, amanida i patates al forn
Afegeix a la cistella -

La Veggie
€14,50assortiment d’hummus casolans, pastanaga, mini pa de pita i patates al forn
Afegeix a la cistella
Gratins
-

La Tartiflette
€12,50patata, bacó, ceba i formatge Reblochon
Afegeix a la cistella -

Coin Coin
€13,50confit d’ànec desmigat amb poma rostida, puré de patata i formatge Comté
Afegeix a la cistella -

La Biquette
€13,00Gratinat de moniato, “Crozet” pasta quadrada de fajol (sense gluten) de les Alps Francesos, crema casolana de formatge parmesà, mel, formatge de cabra gratinat i avellanes
Afegeix a la cistella
Les fondues / Els formatges rostits
-

Soumaintrain
€16,50formatge de Borgonya rostit al forn amb pera rostida, pa d’especies, pernil i “torrijas” casolanes de ceba caramel·litzada
Afegeix a la cistella -

Camembert
€14,00Formatge Camembert de Normandia de llet crua de vaca rostit al forn amb mel ,bacó i “torrijas” casolanes de ceba caramel litzada.
Afegeix a la cistella -

Morbier
€15,00Formatge Morbier de llet crua de vaca rostit al forn amb tomaquets secs, nous i patates al forn
Afegeix a la cistella -

Raclette
€17,50amb maquina: formatge Raclette, pernil dolç, pernil salat i patates (preu per persona)
Afegeix a la cistella -

La Fondue “La clàssica”
€18,50amb maquina: formatge, pa, pernil i ruca
Preu per persona (mínim dues persones)
Afegeix a la cistella -

Vacherin Mont d’Or
€27,00(formatge estacional de Jura disponible segons temporada) 400g de Formatge Mont d’or de llet crua de vaca (estil fondue per compartir) amb all, romaní i patates al forn amb herbes provençals
Afegeix a la cistella
Desserts – Postres
-

Café gourmand
€6,503 mini postres amb café o tallat
Afegeix a la cistella -

Tarta Tatin
€6,50a l’estil de la Bretanya francesa, gelat de vainilla
Afegeix a la cistella -

Godinette (vi de maduixa casolà)
€4,00(vi de maduixa casolà) per acompanyar el teu postre
Afegeix a la cistella -

Fondant au chocolat (sense gluten)
€6,50amb gelat de praliné i avellanes
Afegeix a la cistella -

“Brioche perdue”
€6,50Torrija de brioix amb gelat de vainilla i salidou
Afegeix a la cistella -

Crème brûlée
€5,50amb avellanes de Reus
Afegeix a la cistella -

Financier
€5,50pastís d’ametlla amb escuma de galeta lotus, base xocolata i avellanes
Afegeix a la cistella -

Quatre-quart
€6,00pastís de mantega amb gelat de caramel salat
Afegeix a la cistella
